Köp- och leveransvillkor

Priser: Priserna är i svenska kronor och inkluderar moms, för närvarande 25%. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar på grund av ändrad moms eller onormalt stora förändringar i valutaläget eller omständighet som vi inte råder över. 

Fraktpris:

FRI FRAKT om du köper över 1500:- inkl. moms

Annars:
00 - 30 kg: 200:- 
31 - 40 kg: 250:- 
41 - 50 kg: 300:- 
51 - 70 kg: 350:- 
71 -100 kg: 400:- 
101 -120 kg 450:- 
121 -150 kg: 500:- 

Över 151 kg så återkommer vi med fraktpriset

Postförskott: Postförskott betalar du när du hämtar dina varor på Posten. Det tillkommer en kostnad på 75 kr. Kan användas av alla.

Vikt: Om varan väger upp till 20 kg så skickas varan med antingen DHL eller Posten. Om varans vikt överstiger 20 kg. skickar vi den endast med DHL

Faktura :Vi fakturerar företag som är upplagda som fakturakunder. Är Du en ny kund så sänd oss ett mail, ange ditt organisationsnummer, vi gör en kreditupplysning,  fax 08-52031543 och/eller e-mail till info@torovarv.se. Vi återkommer efter sedvanlig kreditkontroll. Märk faxet/mailet "ÖNSKAR KONTO". Är du privatperson/egen företagare så gör vi en kreditupplysning och du behöver legitimera dig.

Leveranstid: Normalt levereras Dina varor inom 2 - 5 arbetsdagar om vi har varan hemma i lager vid beställnings tidpunkten.

Beställningsvara: De produkter som vi har som beställningsvara levereras i allmänhet till dig på ca 10 dagar. Under förutsättning av vår leverantör kan leverera till oss inom 2-5 dagar. Skulle varan vara restnoterad så tar vi, Torö Varv, kontakt med Dig och underrättar om leveranstid.

Postpaket: Leverans sker normalt sett i samarbete med posten eller DHL. 
Stora paket/pall gods: Frakt och leverans sker normalt sett i samarbete med DHL 

Personuppgifter: Torö Varv AB är ansvariga för de personuppgifter som Du har lämnat till oss. Dessa uppgifter kan användas för att ge dig information och förhandstitt på aktiviteter, nyhetsbrev och andra marknadsföringsändamål. Vill Du göra någon ändring av Dina uppgifter gör Du detta enklast på vår hemsida och önskar Du bli borttagen ur registret kontaktar Du bara oss. Uppgifterna lämnas aldrig ut till annan part.

Transportskador: Om Du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, skall Du omedelbart anmäla detta till chauffören/utlämnaren, som i sin tur måste göra en notering över detta, kontrollera av att detta verkligen görs. Om Posten eller transportören ej åtager sig skadeansvaret trots detta får du kontakta oss så får vi se hur vi kan hjälpa till.

Skrymmande gods:: Vid leverans av skrymmande gods kan fraktkostnaderna bli högre.

Slutförsäljning:: Vi reserverar oss för att varor kan ta slut och i vissa fall bara finns i ett begränsat antal. Är varan restnoterad tar vi, ToröVarv, kontakt med dig och meddelar leveranstid.

Små order: Minsta ordervärde är 100:-

Ej utlöst gods: Där beställning gjorts och leverans ej lösts ut debiteras mottagaren (kunden) både tur och retur frakten på sändningen

Försenad leverans: Skulle en produkt ta slut och leveransen blir mer än tre veckor försenad äger du rätt att häva din beställning, meddela oss i sådan fall. Annars levereras den så snart möjlighet ges.

Öppet köp: Enligt lag har Du som konsument rätt att ångra Ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att man tagit emot varorna. Om Du ångrar Ditt köp och skickar tillbaka hela ordern betalar vi tillbaka det du betalat. Varan skall vara i ursprungligt skick, dvs. med originalemballage och givetvis oanvänd. Kontakta oss innan ev. retur sker. Du står för returfrakten.

Reklamationer: Skulle ett fel i leveransen uppstå ber vi dig kontakta oss så ser vi till att felet avhjälps på bästa sätt.

Garanti: 2 års garanti på alla våra varor till privatkonsument, dock med undantag för förbrukningsvaror och t ex. batterier, eller där annat anges. Garantin gäller från inköpsdatum och omfattar reparation av fabrikations- och materialfel. Kvitto skall uppvisas vid garantianspråk.

Vid övriga frågor kontakta Torö Varv
 

© Copyright Torö Varv AB